MacaMaca je pravzaprav živilo, bogato s sestavinami, ki so pomembne za človeški organizem. Zato je potrebna zadostna količina uživanja le teh, da dosežemo pozitivni odziv organizma.

Prehransko dopolnilo »Maca Premium« vsebuje izključno Maco v najbolj naravni obliki, to je posušen in zmlet koren brez kakršnihkoli dodatkov.

Maca koreninaOkvirno priporočena količina uživanja

prehranskega dopolnila “Maca Premium”

so 2-3 zvrhane čajne žličke dnevno,

ki jih dobro premešamo v soku, jogurtu

ali katerem koli napitku po lastnem okusu.

 

 

Prvih nekaj dni je najbolje zaužiti po 1 čajno žličko in s tem dopustiti organizmu, da spozna učinkovine v Maci. Vsako človeško telo je namreč edinstveno in se na njih drugače odziva. Nato preidemo na priporočeno količino, to je ena žlička Mace dvakrat dnevno. Lahko poskusite tudi večjo količino in pri sebi ugotovite, če se vam pozitivni učinki povečajo. Slednji se pri posameznikih razlikujejo glede na težo telesa, spol in potrebe organizma. Vsak naj ugotovi tisto količino uživanja, ki ima nanj najboljše učinke. Običajno se ti pokažejo že po 2-3 tednih uživanja, nekateri jih občutijo že po nekaj dnevih.

 

Najpomembneje je, da tudi dolgotrajno uživanje Mace, ne glede na količino, nima neželenih stranskih učinkov.

OtrokaTo poleg kliničnih raziskav dokazujejo tudi prebivalci perujskih Andov, ki Maco uživajo že tisočletja.

Pri nekaterih posameznikih je lahko zaradi uživanja Mace v večernih urah in posledično povišanja energije organizma moten spanec.

Kot je običajno pri vseh prehranskih dopolnilih, je priporočljiv en dan premora v tednu.

Maco lahko uživamo sočasno s katerim koli zdravilom ali drugim prehranskim dopolnilom.

Ne vsebuje glutena in sladkorja!